Together we make your website a success.

Joomla Foutmeldingen

Niets is zo vervelend als een foutmelding op je Joomla website. Hier vind je de oplossing voor de meest voorkomende fouten.

Deel op social media

Wanneer iemand probeert in te loggen met onjuiste inloggegevens in het beheerdersgedeelte van Joomla, registreert het systeem die poging in een logbestand. Wanneer het logbestand niet kan worden geopend of erin kan worden geschreven, wordt de fout getoond.

Read more ...

Deel op social media

Wanneer je een wit scherm te zien krijgt met de tekst "Error displaying the error page: Application Instantiation Error: Could not connect to MySQL." dan kan er geen verbinding gemaakt worden met de database.

Read more ...

Deel op social media

"JFolder :: create: Could not create directory" is een veel voorkomende foutmelding. Je kunt deze fout tegenkomen bij het installeren van een Joomla-extensie of bij het verplaatsen, kopiëren of installeren van een Joomla-site.

Read more ...

Deel op social media

Een wit / leeg scherm is de meest vervelende fout die je kunt hebben, omdat je de oorzaak van het probleem niet kunt achterhalen wanneer er geen foutmelding te zien is.

Read more ...

Deel op social media

Tijdens het opslaan van een artikel kom je deze foutmelding tegen "Save failed with the following error: Null primary key not allowed".

Read more ...

Deel op social media

Vanaf Joomla 4 kun je geen gebruik meer maken van PHP-versies lager dan 7.2

Read more ...

Deel op social media

Deze melding krijg je als de site offline wordt weergegeven in verband met onderhoud.

Read more ...

Deel op social media

Wanneer een artikel is uitgecheckt, zie je een slotje bij het artikel staan en  kun je deze niet meer bewerken.

Read more ...

Deel op social media

Wanneer je inlogt op Joomla zie je mogelijk een gele of rode waarschuwing over de PHP versie die je gebruikt.

Read more ...

Deel op social media

De melding "You are a spammer, hacker or an otherwise bad person" is niet afkomstig van Joomla zelf, maar van de beveiligings-extensie "Akeeba Admin Tools" die geïnstalleerd is op jouw website.

Read more ...

Deel op social media